Piesele auto provenite din dezmembrari

Zilnic apar tot mai multe masini pe drumurile din Romania. Acest lucru a dus la o crestere a cererii de piese auto. In acest fel au aparut tot mai multe magazine ce ofera piese auto diverse, fie ele noi, fie originale sau contrafacute si mai nou piese auto folosite, provenite din dezmembrari.

Multi romani prefera sa-si cumpere piese auto folosite provenite din dezmembrari auto, deoarece sunt de calitate deoarece multe din ele sunt produse in fabricile pe productie in masa a automobilelor. Chiar daca nu se ofera garantie pentru aceste produse provenite din dezmembrari, atunci cand le cumparam ne putem uita la ele si putem observa gradul de uzura al lor si ne puteam da seama daca mai pot fi folosite pe o alta masina.

Cum pe piata din Romania de piese auto au aparut tot mai multi importatori, ce doresc sa-si mareasca profitul rapid, multi din ei aleg sa importe produsele din Turcia, tara in care produsele contrafacute sunt in procent de peste 80%. Cu siguranta sunteti constienti de faptul ca un produs contrafacut este mult mai slab calitativ in comparatie cu un produs original, chiar si uzat intr-o mica masura. Astfel s-a ajuns ca multi romani sa prefere aceste produse chiar daca nu primesc o garantie, sau aleg sa cumpere piese auto originale noi din magazine, insa pretul acestora este mult mai mare, uneori chiar dublu.

Indiferent de metoda aleasa, este bine ca tot tmpul sa va echipati masina cu piese auto de calitate, pentru a putea conduce linistiti si pentru a nu apare probleme grave la propria masina in timpul deplasarii datorita pieselor auto de proasta calitate.
Condusul este o adevarata placere, insa aveti grija ca fiecare parte din masina dumneavoastra sa fie verificata si sa functioneze intocmai dupa standardele impuse, cu piese auto de calitate, pentru a va oferi siguranta in timpul deplasarii atat dumneavaostra cat si celorlalti participanti la trafic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu