Hyundai-piese originale si aftermarket

Hyundai Motor Company este cel mai mare fabricant de automobile din Coreea de Sud.
A fost infiintata in 1967 si a produs primul model, Hyundai Cortina, in 1968 in parteneriat cu Ford.
Hyundai in Europa
Pe piata europeana, marca Hyundai a aparut pentru prima data in toamna anului 1990 prin modelul Lantra, care in doar cinci ani a fost reconceputa pentru a lansa a doua generatie a acestui model.
Sediul central al Hyndai Motor Europe este in Offenbach, Germania si coordoneaza activitatile de marketing, vanzari si post-vanzari din toate tarile europene. In plus, Hyundai mai are pe continent si o entitate care se ocupa de inginerie (HMETC, Hyundai Motor Europe Technical Centre), amplasata la Russelsheim, Germania, si este unul dintre cele mai importante centre de design ale Hyundai din lume.

Hyundai detine si o fabrica in Cehia, la Nosovice, unde in prezent produce peste 50% din masinile pe care le livreaza in Europa.
Hyundai in Romania

In Romania, constructorul sud-coreean si-a lansat autovehiculele incepand cu 1994.Varietatea autovehiculelor comercializate de Hyundai Motor Company in Romania este unul din punctele forte ale marcii, cu produse foarte competitive prin prisma accesibilitatii si fiabilitatii. Hyundai ofera o gama completa de autovehicule care fac din condus o placere.

Cu o vechime de peste 20 de ani pe piata romaneasca, Hyundai a cunoscut o evolutie crescatoare a vanzarilor si va continua planul de consolidare pe piata romaneasca.
Autoturismele Hyundai sunt confortabile, au multiple dotari, finisari de o calitate superioara şi motoare economice. Par a fi automobilul perfect pentru orice şofer.
Fie ca esti in vacanta, in drum spre serviciu sau mergi la cumparaturi, este important sa stii ca esti in siguranta la volanul masinii tale.

De aceea, este recomandat sa nu lasi la voia intamplarii o defectiune care ti-ar putea strica ziua sau chiar vacanta. Verfica-ti periodic masina si schimba la timp orice piesa care da semne de oboseala.
Daca nu ai timpul necesar iti recomandam magazinul online care pune la dispozitia clientilor o gama larga de piese de schimb pentru toate modelele Hyundai, ulei, antigel, acumulatori, becuri, produse de intretinere si cosmetice auto, elemente de caroserie, sisteme de franare, elemente de distributie si transmisie, ambreiaj, suspensii, pompe de combustibil,bujii, rulmenti, bielete, electrice, sisteme de esapament, sisteme de inchidere, sisteme de tractare, sisteme de incalzire sau de aer conditionat.
Piesele sunt livrate din stoc sau la comanda, in cel mai scurt timp si cu un efort minim. In plus, oferim garantie pentru produsele comecializate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu