Acumulatori si alte piese auto online

Luna urmatoare este acea perioada din an cand trebuie sa efectuez revizia generala a masinii pe care o conduc. Stiu ca sunt unele lucruri care vor trebui schimbate la masina, astfel ca deja am inceput sa ma interesez de unele piese auto online, pentru ca imi este mai la indemana, printre care si acumulatori auto, de care sunt convins ca voi avea nevoie. De ce? Pentru ca acum 10 zile, fiind la un gratar si lasand muzica pornita pentru a mentine atmosfera, am ramas fara baterie la masina. Am reusit sa incarc acumulatorul cu ajutorul unui prieten, insa pentru iarna ce sta sa vina voi avea nevoie cu siguranta de un nou acumulator auto.
Masina pe care o conduceti trebuie sa aiba pe durata sa de viata cei mai buni acumulatori auto. Alegerea unei baterii potrivite poate fi o alegere dificila, in functie de amperaj sau dimensiuni. In cautarile mele dupa diverse piese auto online am constientizat faptul ca un plus de capacitate este mereu de folos pentru masina pe care o conduc, insa niciodata nu ar trebui sa depaseasca mai mult de 30% din capacitatea care este impusa de fabricant. Nu este recomandat sa cumparati acumulatori auto care sa fie sub minimul necesar al masinii Dvs.

Un alt aspect important atunci cand cumparati acumulatori auto il reprezinta certificatul de garantie, care are specificatii clare cu privire la conditiile in care se ofera garantia, regimul de incarcare al bateriei, intretinerea si montarea acumulatorului auto. Verificarea obligatorie trebuie efectuata in termen de 5 zile, iar toate instructiunile de folosire si de montaj trebuie respectate. Nu trebuie sa cauti specificatii pentru piese auto online, poti gasi chiar in manualul masinii pe care o conduci tipul de acumulator potrivit pentru masina. De asemenea si fabricantul de baterii va poate oferi informatii utile privind achizitionarea de acumulatori auto, asigurandu-va astfel ca veti face alegerea potrivita.

Exista multe cazuri in care imediat dupa cumpararea unui acumulator auto se raporteaza descarcarea acesteia. Nu trebuie sa va faceti griji, acest lucru se intampla din cauza unor erori din fabrica. Garantia o sa acopere cheltuielile si schimbarea acesteia. In cautarile mele dupa diverse piese auto am inteles si ca acumulatorii auto sunt pusi in vanzare fie formati si incarcati cu electrolit, uscate, cu electrolit montat in carcase speciale, sau sub forma de gel. Spatiul de depozitare al acestora trebuie sa fie inchis, uscat, cu temperaturi mai mari de 7 grade si mai mici de 30 de grade, iar accesul soarelui, acizilor, sarurilor sau al uleiurilor trebuie sa nu fie permise.

Nu este recomandata depozitarea acestora mai mult de 6 luni pentru a fi mentinute in parametri normali de functionare. Cand veti ajunge in situatia de a cumpara acumulatori auto puteti incerca sa cautati in unele magazine de piese auto online, puteti apela la un service autorizat sau sa mergeti direct la reprezentanta (unde puteti beneficia de schimbul de accumulator in mod gratuit) pentru a face cea mai buna alegere pentru masina ce o conduceti, alegerea unui acumulator auto fiind foarte importanta. Alegeti ce este mai bun pentru masina Dvs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu