Cat ne costa asigurarea CASCO pentru o masina in rate sau leasing?

Cand calculezi cat va costa asigurarea CASCO , incepe cu asigurarea minima obligatorie pe care te oblige sa o faci banca sau firma de leasing si apoi gandeste-te daca vei fi obligat de creditor sa mai adaugi diferite servicii extra la asigurare. Tine minte ca toti speram sa nu avem nevoie de asigurare, dar in caz ca vom avea nevoie, poate fi un ajutor financiar foarte bine venit.

Din punct de vedere financiar, nu uita sa iei in considerare optiunile pe care le ai privind fransiza. Marind fransiza, poti obtine reduceri din pretul asigurarii casco si te poate face sa iti permiti acoperiri in plus. Asigura-te ca iti permiti sa platesti fransiza in caz de va fi nevoie. Degeaba ai un CASCO ieftin daca nu poti plati fransiza.

Automobilele sunt destul de scumpe. Pentru multi oameni este nevoie de multi ani de munca si de multe economii pentru a-si permite o masina. Asa ca devine necesar sa iti asiguri masina. Asigurarea auto casco este cel mai bun mod de a te proteja pe tine, de a proteja masina ta si investitia facuta.
Asigurarea auto reprezinta o intelegere intre proprietarul unei masini si firma de asigurari. Asiguratul este nevoit sa plateasca primele de asigurare la o data fixata in timp ce asiguratorul se angajeaza sa plateasca pagubele sau pierderea vehiculului tau. In multe tari este absolut obligatoriu sa ai asigurare auto. Aceasta asigurare nu acopera doar plata in caz de avarii ci si urmarirea vehiculului in caz de furt.

O data ce te-ai hotarat ce masina sa cumperi in rate sau in leasing, urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa decizi de cata acoperire ai nevoie. Pentru detalii despre acest lucru trebuie sa apelezi la un broker de asigurari. Dupa ce te hotarasti asupra sumei de care esti raspunzator, trebuie sa te gandesti ce fel de asigurare vrei. Desi sunt foarte multe tipuri de asigurari, pretul lor difera in functie de acoperirea pe care o ofera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu